LANDVERRAAD

(november 2023)

LANDVERRAAD

Hoe de neoliberalen de democratie, wetenschap, journalistiek en de rechtspraak ondermijnden

 

De coronapandemie is voorbij, maar ons land ligt er sterk gehavend en verwoest bij. De neoliberalen hebben vrijwel ongehinderd het land afgebroken en belangrijke verworvenheden bij het oud vuil gezet.

 

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl en onderzoeksjournalist Willem Koert bespreken in LANDVERRAAD de processen die al jaren gaande zijn en hebben geleid tot een aanval op de wetenschap, de verloedering van de politiek, medisch en veterinair gegoochel, de afbraak van de onafhankelijke journalistiek, de ongecontroleerde macht van de industrie, de jacht op critici en censuur die het publieke debat dicteert, terwijl de rechterlijke macht het schromelijk liet afweten.

 

Hierdoor staat de toekomst van ons land op het spel.

“Een betere kieswijzer dan dit boek is er niet.” – Hans Siepel

“In een vrij staatsbestel is het een ieder toegestaan te denken wat hij wil en te zeggen wat hij denkt”.- Benedictus de Spinoza.

Bestellen?

Ga hier naar het formulier om dit boek te bestellen.
€20,- inclusief verzendkosten én gesigneerd.

Video De Nieuwe Wereld

Samen met socioloog Willem Koert schreef oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl het boek 'Landverraad, Hoe de neoliberalen de democratie, wetenschap, journalistiek en de rechtspraak ondermijnden'. Ad Verbrugge gaat hierover met hem in gesprek.

Recensie op Indepen.eu

De titels laten aan onduidelijkheid niets te wensen over: “Landverraad; hoe de neoliberalen de democratie, wetenschap, journalistiek en rechtspraak ondermijnden” van arts-epidemioloog en oud-hoofdredacteur van het Geneesmiddelbulletin Dick Bijl en onderzoeksjournalist Willem Koert. Lees verder